top of page

OM OSS

Vin & Spritlagret en specialiserad marknadsplats för drycker. Sök bland det största och mest välsorterade sortimentet av vin, öl, läsk och sprit som idag finns tillgängligt för inköpare, restauranger och butiker i Sverige.

 

Vår ambition är inte bara att vara den största marknadsplatsen, utan den - på alla plan - främsta. V&S har sedan starten gått från att vara en fysisk grossist till att fokusera på att skapa en marknadsplats för oss som jobbar professionellt med drycker. Att snabbt och enkelt hitta produkter och information sparar tid och sökningar bland svenska dryckesleverantörer.

Med ett transparant och nära samarbete med ledande små och stora dryckesimportörer, producenter och grossister säkerställer vi att sortimentet är unikt, dynamiskt och uppdaterat, alltid med fyllig information om produkten.

 

Dessutom öppnar vi möjligheten för våra kunder att vid behov direkt ta del av den specialkunskap och expertis som importören själv sitter inne med och även delta på event som sker runt om i landet.

 

MARKNADSPLATSEN

PRODUKTER

Sök enkelt bland våra 75 leverantörer på en och samma plats, sortera och filtrera på druvor, leverantör eller årgångar. Just nu finns det över 4500 produkter att sortera mellan. 

NYHETER

Få tillgång till produktnyheter, branschinformation, recept och trender från alla världens hörn.

EVENT

Få unika inbjudningar från leverantörer på winemakersdinner, provningar, workshops och mässor.

VÅRA VÄNNER

bottom of page